Szakemberek által is ajánlott a supinált cipő

Szakemberek által is ajánlott a supinált cipő

A szülők alig várják, hogy végre csemetéjük megtegye az első lépést, a nagy boldogság viszont sok esetben rengeteg fejtöréssel jár. Milyen legyen az első lábbeli? Honnan érdemes vásárolni? A supinált cipő tökéletes alternatíva lehet minden esetben, hiszen a kicsi gyerek bokáját megfelelően tartja, és segít a helyes lábtartás kialakításában.

Mindenképp megfontoltan kell beszerezni nem csupán az első, de a többi gyerekcipőt is. Amíg az ínszalagok nem képesek stabilan tartani a sarokcsontot, addig a supinált cipő segíthet ebben. Az áruházak tele vannak modern felhozatallal, amelyek viszont nem egészségesek, nem praktikusak és nem utolsó sorban kényelmetlenek is.

Az édesanyának és édesapának ilyenkor arra kell törekednie, hogy olyan darabot válasszon, amelyik komfortos a kicsi számára, amelyben biztonságosan teheti meg az első botladozó lépéseit. A lurkocipo.hu internetes oldalon csupa minőségi supinált cipő található, amelyek nagyszerűsége nem csupán a színvonalban rejlik, hanem az árakban is. Azért, hogy megkönnyítsék mindenki dolgát, a supinált cipő mindegyike tépőzárral rendelkezik.