A CPL ajtó nagyszerűen alakítható

A CPL ajtó nagyszerűen alakítható
CPL ajtó

Ha ellátogat hozzánk, akkor nem kell kompromisszumokat kötnie. Választékunkban, ha éppen nincs valami raktáron, akkor garantáltan 2 hét alatt legyártásra kerül. Legyen az vákuumfóliás vagy CPL ajtó, egyaránt elkészíthető. Utóbbi esetén több lehetőséget is kínálunk Önnek. Választhat az egyenes és karnis kialakítás között. Gyakran merül fel vásárlóink körében az a kérés, hogy igényelhetnek bele üvegbetét a CPL ajtó gyártása során.

Edzett üvegbetétekkel tudjuk felszerelni az ajtókat. Mivel a középkategóriát képviselik, ezért kiváló az alakíthatóságuk és könnyedén személyre szabhatóak. Szintén előnyt képez a kiváló felületük, mert az anyag, amivel be vannak vonva, az melamin akril műgyanta. Ez nemcsak a gyönyörű külsőt biztosítja, hanem a karcállóságot is.

Tehát, a CPL ajtó mindamellett, hogy gyönyörűen fog mutatni az otthonában, még tartós is lesz, hiszen nem fog megereszkedni, lötyögni és fényéből sem veszít a későbbiekben. Ha érdekli a többi modellünk is, akkor várjunk bemutatótermeinkben Debrecenben és Budapesten egyaránt!