A Fein Multimaster szinte mindenre használható

A Fein Multimaster szinte mindenre használható

A kisipari vagy otthoni barkácsolási, szerelési munkák hatékony és gyors elvégzése sok esetben létfontosságú. Egy vállalkozónak az idő kiemelkedő tényező, így érdeke a gyors és hatékony munkavégzés. Ehhez kínál kitűnő alternatívát a Fein Mulitmaster többcélú felhasználásra szánt rendszere.

Ez a híres gyártó az univerzális és praktikus megoldások kivitelezése terén kiemelkedik. Termékei elősegítik a többrétű munkák gyors elvégzését, a multifunkcionális gépeik segítségével. A Multimaster család gépeihez, akár 41 kiegészítő is csatlakoztatható, amelyek segítségével tényleg gyerekjáték a munka.

Legyen az vágás, csiszolás, fűrészelés vagy köszörülés, minden funkció pillanatok alatt beállítható és a munka gyorsan elvégezhető. Könnyedén boldogul a nehezen hozzáférhető helyeken is, mivel nincs olyan munkahelyzet, amihez ne kínálna valamilyen megoldást a Fein Multimaster.

A kényelmes és praktikus hordozhatóság érdekében, jár hozzá szerszámkoffer is. Így egy helyen lehet a munkagépet és az összes kiegészítőt is tartani. Most ajándékba kap egy mérőszalagot, a könnyebb munkavégzés érdekében.