Randi programok: egy jó helyszín fél siker

Randi programok: egy jó helyszín fél siker

A randi programok némileg megváltoztak az utóbbi évben. Az egyébként nagy népszerűségnek örvendő vendéglátóhelyek jelenleg zárva tartanak. Várhatóan a jövőben a teraszok megnyitnak majd, de arra még sokáig várni kell, amíg a régi nyüzsgés hangulata visszatér egy-egy helyszínre. Mindez szoros összefüggésben van azzal, hogy milyen programot érdemes választani randevú céljából.

Elsősorban azt érdemes tisztázni, hogy az online ismerkedést követően, az első személyes találkozásról van-e szó vagy már korábbi ismeretség vesz új irányt. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a járvány idején is sokan ismerkednek online, ám a személyes találkozók némileg elmaradni látszanak. Nem véletlen, hiszen biztonsági szempontokból kiemelt jelentőséggel bír az, hogy az első randi alkalmával nyilvános helyszínt válasszunk.

Erre leginkább a vendéglátóhelyek alkalmasak, amelyek aktuálisan csak az online rendelés lehetőségével állnak rendelkezésre. Még csak extra randi tippek sem szükségesek ahhoz, hogy olyan randi programok mellett sikerüljön letenned a voksod, amelyek beváltják majd a hozzájuk fűzött reményeket.

Óvatosan az idegenekkel!

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy az interneten keresztül megismert emberekről tulajdonképpen semmit nem tudsz. Konkrét benyomást akkor szerezhetsz, ha szemtől-szemben találkoztok és beszélgetni kezdtek. Az egyéjszakás ismeretségek nem bizonyulnak jó választásnak egy világjárvány idején és egyébként is megfontolandó, mit szeretnél kihozni az ismeretségből. Ha mégis kölcsönös a webes felületen szerzett szimpátia és mindenképpen a személyes találkozó mellett döntenétek, akkor egy séta a Duna parton vagy a nyüzsgő belvárosban összehozott randi biztonságos megoldásnak bizonyulhat.

A randi programok között az arborétumok és az állatkertek is előkelő helyet foglalnak el, tehát amint az időjárás is engedi, érdemes ilyen helyszínek mellett dönteni. Első randi helyek: az állatkertek és a vadasparkok tuti befutók! Ha egy kávézóba egyelőre nem is tudtok beülni, amint kinyitnak a vadasparkok és az állatkertek, bizonyára találtok majd a lakóhely közelében egy megfelelőt. A randi programok között tuti befutónak számítanak ezek, ráadásul a nyilvános helyszínek a biztonsági célokat is kiválóan szolgálják.

Az állatok és a természet közelsége adnak majd beszélgetési témát, így elkerülhetitek a kávé melletti ücsörgésnél tapasztalt kínos hallgatással telt perceket. Az első randi alkalmával különösen fontos, hogy egyikőtök se érezze magát kínosan. Az állatkertben történő séta alkalmával a feszengést elfelejthetitek, hiszen folyamatosan pörög majd a program, mindig lesz új beszédtéma, közben egyre többet megtudhattok egymásról, a másik világlátásáról, gondolkodásáról. Mi más lenne a randi programok alkalmával az elsődleges cél?

Első randi programok: ne várj a tökéletességre!

Az első személyes vagy éppen a baráti társaságtól külön zajló találkozás alkalmával kissé talán mindketten furcsán érzitek majd magatokat. A kémia megléte tény, ha ez hiányzik, akkor könnyen lehet, hogy nem kell erőltetni a dolgot. A tények makacs dolgok, mint ahogyan az is, hogy nem érdemes a tökéletes első randit ezerszer megtervezni fejben.

Sokkal jobban sülhet el az egész, ha kicsit hagyod úszni magad az árral és teret engedsz a spontaneitásnak. Persze ez nem jelent egyet a könnyelműséggel és a szükséges biztonság félresöprésével. Viszont, ha egy korábbi ismeretségből tűnik úgy, hogy több lesz, akkor bátran bizalmat adhatsz a másiknak.

Az intelligens hozzáállás minden esetben átlendíthet a randevú esetleges kínos szakaszain. Nevessetek együtt a bénázásokon, hiszen ebből egy felejthetetlen első randi emléke is születhet! A randi programok nemcsak a fővárosban állnak széles választékban rendelkezésre. A nagyvárosokban és a kisebb településeken is megtalálhatóak azok a helyszínek, természeti adottságok és vendéglátóhelyek, amelyek remek körülményeket teremtenek a beszélgetéshez, akár az első csók elcsattanásához is. Itt a tavasz, egyre inkább pezseg a vér. Adj esélyt az új szerelemnek!