Lósampon, nemcsak a lovaknak!

Lósampon, nemcsak a lovaknak!

Érdekes, hogy egy furcsa véletlen milyen felfedezésekhez vezet. Megirigyelték a lovak gyönyörű sörényét, így megnézték miért is ilyen dúsak és szépek lovak sörénye.

Hogyha a lovak sörényére ennyire jó hatással van, akkor logikus, hogy a pozitív hatás gyorsan észrevehető lesz az emberi hajon is. A kipróbálás után a hatás tényleg nem maradt el. A Wonder Hair Biotina sampon olyan természetes összetevőket tartalmaz, ami táplálja és óvja a hajat, így dúsak és szépek lesznek a hajkoronák.

Meggátolja a zsírosodást és a hajhullás is jelentősen csökkeni fog, mivel megerősödnek a hajhagymák. Sajnos nemcsak a férfiak esetében beszélhetünk a kopaszodásról, mert bár kisebb arányban, azonban a hölgyeknél is előfordulhat a drasztikus hajvesztés.

A Biotina sampon bizonyítottan hatékony és nemcsak gátat szab a hajhullásnak, hanem ápolja és védi a haj egész szerkezetét. A hajszálak pedig a természetesen csillogóak, dúsak és szépek, egészséges lesznek. Nem kell reggel fájdalmasan a kócokat fésülni, amivel általában rengeteg hajszálat tépünk ki.