Kézi készítésű belga szőnyeg

Kézi készítésű belga szőnyeg
Elegáns szőnyeg

Ön hallott már a Ligne Pure szőnyegekről? Különlegességük, hogy Indiában készülnek, a tervezők pedig csodálatos szín és mintavilággal dolgoznak. Népszerűségüket főként az évente megújuló kollekciók megjelenésével őrzik, amelyek mindig az éppen aktuális trendet követik.

A Ligne Pure szőnyeg minőségi alapanyagból készül, ezek többnyire gyapjú, viszkóz, bőr és poliészter, így a tartósság garantált, tisztítása pedig rendkívül egyszerű. Ellenállósságát különösen az biztosítja, hogy kézimunkával készülnek csomózás, tűzés vagy szövés által. A hagyomány és a trend ötvözése tökéletesen megvalósul.

Nincs szükség lakberendezőre, mert önmagában is remekül feldobja a lakását a jól megválasztott szőnyeg. Különféle színekben beszerezhető, így bátran alakíthatja az elképzelését a lakás stílusához. Az elegáns, letisztult színektől, az egzotikus árnyalatokig szinte bármilyen igényre megoldást talál a webáruházunkban. Látogasson el Ön is a Home Design oldalára, mert megkönnyítjük a választást! Legyen a Ligne Pure szőnyeg az lakás éke!