A fehérje szelet nemcsak hasznos, hanem finom is

A fehérje szelet nemcsak hasznos, hanem finom is

A kemény fizikai munka, edzés és sportolás után gyakran megéhezünk és olyan ételek után vágyunk, amelyek visszaadják az energiánkat és erőnket. A fehérje szelet jó döntés lehet, mert egészséges a gyorskajákkal szemben.

Néha nagy a kísértés a magas cukortartalmú és zsírtartalmú ételek iránt, mert finomak és a jóllakottság érzését keltik. Az valóban igaz, hogy a fokozott fizikai igénybevétel fokozott tápanyag bevitelt igényel, de ha szeretnénk izmainkat is erősíteni, akkor különleges figyelmet kell fordítani a helyes fehérjebevitelre. A fehérje szelet az egyik leginkább kézenfekvő módja ennek, amit edzés után bátran elfogyaszthatunk. Az aminosavak szerepe megkívánja, hogy rendszeresen fogyasszuk, ami azt jelenti, hogy a nap folyamán többször is.

A fitzone.hu oldalon megrendelhető termék ráadásul nagyon ízletes is, mogyoróvaj-karamell ízű és 30%-os fehérjetartalmú. Kemény munkával sikerülhet látványos izmokat kidolgoznunk, de csak akkor, ha megfelelő mennyiségű fehérjét fogyasztunk, például fehérje szelet formájában.