Futárszolgálattól is átvehetőek a reklámajándékok

Futárszolgálattól is átvehetőek a reklámajándékok
Reklámajándék

A cégtulajdonosok és a megrendelők legnagyobb szerencséjére, mára már óriási a választék az üzleti partnereknek és a vásárlóknak adható különféle ajándékokból. Nem kell kitalálni, hogy milyen reklámajándékok kerüljenek megrendelésre és feliratozásra, hiszen ma már a bőség zavarával találja magát szembe mindenki.

Éppen ezért gyűjtöttük kategóriákba a rendelhető darabokat. Webáruházunk baloldali oszlopában találhatóak a különféle kategóriák. Erre kattintva nyílnak meg a további lehetőségek.

Az árak minden esetben nettó összegben vannak megadva. Az általunk kínált reklámajándékok minden esetben feliratozhatóak. A feliratozásra árajánlatot kell kérni, mivel itt nagyon sok paraméter számít. Ezért nem tüntettük fel a weboldalon.

Amikor a megrendelt mennyiség elkészül, az ügyfélnek, amennyiben nem szeretne személyesen a telephelyünkre eljönni, futárszolgálattal elküldjük az elkészített csomagot. Ez sokaknak jelent megoldást, hiszen a reklámajándékok így általában már másnapra a megrendelő által kért címen vannak.