Egy hihetetlen utazás kezdete

Egy hihetetlen utazás kezdete

A mai ember szereti azt hinni, hogy a világ eddigi fejlődésének csúcsán áll. De tényleg így van ez? Az igazság ezzel ellentétben, hogy rendkívül keveset tudunk a múltról, ami emiatt a homályba vész. Néha előkerül egy régi írás, amilyen többek között a Kolbrin Biblia is.

Ebben a műben sok olyan történet lakozik, ami teljesen más megvilágításba helyezi azokat a történéseket, amelyekről úgy gondolnánk, hogy jól ismerjük. Gyakran lehet bennünk olyan érzés, hogy nem minden azért és úgy van, ahogyan azt nekünk előadják. A választ talán a Kolbrin Biblia rejti, de ezt csakis akkor tudhatjuk meg, ha kezünkbe vesszük és elolvassuk azt.

Nem lesz egyszerű feladatunk, mert egy igen terjedelmes kiadványról van szó, ami alapjaiban boríthatja fel a mindenségről alkotott eddigi képünket. Eljött az ideje annak, hogy kicsit más szemszögből is megismerjük a történéseket és az utat, ami idevezetett. A Kolbrin Biblia megrendelhető online az angyalimenedek.hu weboldalon. Kezdjünk bele a jóvoltából egy olyan utazásba, amit sohasem felejtünk el.