Gyakran jól jön a turbó tisztító spray

Gyakran jól jön a turbó tisztító spray
A turbó tisztító spray a motor barátja

A légbeömlőnek fontos szerepe van az üzemanyag elégetése közben. Mivel az égéshez szükség van oxigénre, ezért alaposan megnövelhető a teljesítmény ezzel az alkatrésszel.

Viszont mit sem ér az egész karbantartás nélkül. A levegőből származó lerakódások könnyedén eltávolíthatóak a turbó tisztító spray segítségével. Így mindig a lehető legjobban áramolhat a levegő a motor belsejébe. Gyakran panaszkodnak az autósok azért, mert már nem érzik úgy, hogy olyan jól húzna az autó, mint fénykorában.

Nehezebbek és kockázatosabbak egy ilyen kocsival az előzések. Sok esetben nincs szükség alkatrészcserére és több százezres javításra. Csupán turbó tisztító sprayt kell használni néhány alkalommal és észrevehetően javulni fog az autó teljesítménye. A JLM termékei igazi doppingszerként hatnak az autók motorjaira.

A rossz minőségű üzemanyagok azonban jelentősen ronthatják a teljesítményt, ezért fontos nagy figyelmet fordítani a folyamatos karbantartásra, ha nem szeretnénk állandóan a szervizeket járni. A turbó tisztító spray, sok más termék mellett, megrendelhető a jlmshop.hu weboldalról.