Vásároljon jegyet a pezsgő múzeumba!

Vásároljon jegyet a pezsgő múzeumba!

Hamarosan Budapestre látogat és még nincs előre betervezett programja? A Törley pezsgő múzeum tárt karokkal várja abban az esetben, ha a prémiumminőségű italok csodálói közé tartozik! A szóban forgó pezsgő az egyik leghíresebb Magyarországon, múltja 130 évre tekint vissza, aminek során számos királyi és császári asztalon megfordult, elsöprő sikert aratva.

Piacvezető pozíciója megkérdőjelezhetetlen. Ha szívesen tudna meg többet eme nívós pezsgőről, foglaljon jegyet online az oldalunkon és máris kezdődhet a kellemes időtöltés! A Törley megalapításának idejéből származó korabeli relikviák és feljegyzések visszaröpítenek minket a régmúltba és feledhetetlenné teszik a látogatást.

Sőt, a tapasztalt kollégák a pezsgő készítés titkaiba is beavatják a látogatókat, akik autentikus környezetben, a pincehálózat ódon hangulatot árasztó falai között szívhatják magukba a tudást. A pezsgő múzeumban eltöltött idő így nemcsak hasznos, de szórakoztató is. Tudakozódjon weboldalunkon a nyitva tartásról és a megközelítési lehetőségekről!