Csiszológép műköröm egyszerű eltüntetésére

Csiszológép műköröm egyszerű eltüntetésére
Csiszológép műköröm

A fejlett technikának köszönhetően, napjainkban a körömápolás teljes mértékben másképp történik, mint évtizedekkel ezelőtt. A gél lakk alkalmazása más és más kellékeket von maga után. A csiszológép műköröm eltávolítására lett kifejlesztve.

Ez a masina állítható sebességeinek köszönhetően hatékonyan, kíméletesen képes eltűntetni a négyhetes gél lakkot. Egy hónap után, javarészt jelentősen lenő a köröm, így érdemes a csiszológép műköröm segítségével teljesen megszabadulni az ápolatlan felszíntől.

A gyártmány továbbá azért is bizonyul hasznosnak, mert gyors. Egy reszelővel sok időbe telne a munka. A www.gellakk.com honlapon lehetőség van ennek a készüléknek a beszerzésére mindössze 6800 Ft-ért, amely mindamellett, hogy pici súllyal rendelkezik, árammal működik. A termékhez néhány forgatható fej is jár.

A csiszológép műköröm lereszelésére hivatott, a fordulat gyorsaságát pedig a körömszakértő határozza meg. A produktumhoz 12 hónapnyi jótállás jár, így meghibásodás esetén a gyors javítás is garantált.