Az infra LED forradalmasítja a bűnüldözést

Az infra LED forradalmasítja a bűnüldözést
Infra LED kamera

Ingatlanjaink és ingóságaink őrzése már régóta fontos szempont. A fejlődés magával hozta riasztó berendezéseket, amelyek hatékonyan működnek betörés esetén. Ezt tovább fejlesztve, a kamerás megfigyelő rendszerek és az éjszakai infra LED technológiák következnek. Kamerával napi 24 órában van lehetőség bizonyos területek figyelésére.

Így sokkal hatékonyabban lehet egy adott bűncselekményt beazonosítani, illetve a nyomozást lefolytatni. Az infra LED egy olyan speciális kiegészítő a kamerákon, amely segítségével éjszaka, sötétben is is tökéletesen lehet látni.

A segédfények megvilágítják a kamera látószögében a környezetet, így fekete-fehér képet alkotva, kiválóan működik a rendszer. A korábban a hadi iparban alkalmazott technológia átvette a biztonsági rendszerek terén is a vezető szerepet, valamint sikerrel használják még az erdőgazdaságok és orvostudományban is.

Az infra LED energiatakarékos és nagyon hosszú élettartamú rendszer, így nem kell gondot fordítani annak üzemeltetésére. A mai térfigyelő kamerák csak ezzel készülnek.