Betonkerítés, egyszerű és gyors megoldás

Betonkerítés, egyszerű és gyors megoldás
Betonkerítés, egyszerű és gyors megoldás
Betonkerítés, egyszerű és gyors megoldás

Az alig pár éve készített léckerítés rothadó szemétteleppé vált, pedig az évek során nem egyszer mázolta, védte, óvta a tél hatásaitól? Nem tehet Ön arról, hogy a fa nem örökéletű, hiszen vannak dolgok, amelyek a biológiai körforgalom része és hívja a természet.

Ha már új kerítést tervez, akkor ne kövessen el a hibát ismét! Ez alkalommal döntsön a betonkerítés mellett! Szerte az országban, nagyon jó minőségű kerítést lehet rendelni, így elkerüli a felfordulást és néhány nap alatt gyönyörködhet az új strapabíró szerkezetben.

Amire szükség van, csak néhány gödör a cölöpök felállítására és egy kis betonozási munkálat. A cölöpöket 157 cm távolságra kell egymástól felállítani. Ezek a cölöpök fogják a kerítést tartani, ezért 40X40X80 cm betonalapba kell helyezni.

Mielőtt az elemeket a végleges helyére csúsztatjuk, a földben egy 10 cm mély vízszintes sáncot kell készíteni, mivel a legalsó betonelem, ennyivel a földbe fog kerülni. A betonalap megkötése után máris lehet terhelni, az elemeket óvatosan a két oldalán kiépített sáncba helyezve. Ilyen egyszerű, csak bátran előre!