Betonkerítés, egyszerű és gyors megoldás

Betonkerítés, egyszerű és gyors megoldás

Az alig pár éve készített léckerítés rothadó szemétteleppé vált, pedig az évek során nem egyszer mázolta, védte, óvta a tél hatásaitól? Nem tehet Ön arról, hogy a fa nem örökéletű, hiszen vannak dolgok, amelyek a biológiai körforgalom része és hívja a természet.

Ha már új kerítést tervez, akkor ne kövessen el a hibát ismét! Ez alkalommal döntsön a betonkerítés mellett! Szerte az országban, nagyon jó minőségű kerítést lehet rendelni, így elkerüli a felfordulást és néhány nap alatt gyönyörködhet az új strapabíró szerkezetben.

Amire szükség van, csak néhány gödör a cölöpök felállítására és egy kis betonozási munkálat. A cölöpöket 157 cm távolságra kell egymástól felállítani. Ezek a cölöpök fogják a kerítést tartani, ezért 40X40X80 cm betonalapba kell helyezni.

Mielőtt az elemeket a végleges helyére csúsztatjuk, a földben egy 10 cm mély vízszintes sáncot kell készíteni, mivel a legalsó betonelem, ennyivel a földbe fog kerülni. A betonalap megkötése után máris lehet terhelni, az elemeket óvatosan a két oldalán kiépített sáncba helyezve. Ilyen egyszerű, csak bátran előre!