Balesetek ellen véd a képernyővédő fólia

Balesetek ellen véd a képernyővédő fólia

A legtöbben le szokták venni a frissen vásárolt telefonról a képernyő fóliát, mert nem szeretik, ha az apró, átlátszó réteg ott van a készüléken. Pedig érdemes lenne azon is elgondolkodni, hogy ott maradjon a termék, hiszen a későbbiekben számtalan baleset előzhető meg vele.

A képernyővédő fólia már az olyan hétköznapi helyzetekben is hasznos lehet, mint amikor például valaki a táskájában tárolja a készülékét. Sajnos a napi rohangálásban elég valószínűnek látszik, hogy a telefon előbb-utóbb ki fog bújni a számára kialakított zsebből és találkozik a táska alján kallódó golyóstollakkal.

Egyáltalán nem nehéz megjósolni, hogy a képernyővédő fólia nélkül mi lesz ennek a találkozásnak a vége. A másik nagy veszélyfaktort pedig a patentok és a cipzárok jelentik ebben az esetben, hiszen ezek az eszközök igen könnyedén megkarcolhatják a mobiltelefon kényes kijelzőjét.

Ez azt jelent, hogy praktikus lenne mindenkinek egy új képernyővédő fólia beszerzése, ha az eredetit már eltávolította a készülékéről, hiszen utólag, a megelőzött baleseteknek köszönhetően, nagyon hálás lesz azért, hogy pótolta a leszedett terméket.