Szamártejes, természetes arckrém száraz bőrre

Szamártejes, természetes arckrém száraz bőrre

A száraz bőr érzete kellemetlen, húzódik és feltöredezik, amely sem önmagában, sem pedig sminkkel nem néz ki jól. A tudatos vásárlók ezért fáradhatatlanul keresik, hogy melyik arckrém száraz bőrre igazán hatékony anélkül, hogy természetellenes anyagokat tartalmazna.

A szamártejes arckrém száraz bőrre például jó megoldás lehet, hogyha ápolni szeretné a bőrét. Segíti az arcban lévő kollagéntermelődést, így akár visszafoghatja a kialakulófélben lévő ráncokat is. A szamártej az emberi bőr ph értékével azonos, így segít abban, hogy helyreállítsa az ilyen irányú problémákat.

Néhány alapösszetevő még támogatja azt, hogy ez az arckrém száraz bőrre még hatékonyabb lehessen. A szőlőmagolaj és a shea vaj is ilyen összetevő. A shea vajról tudja mindenki, hogy mennyire tápláló hatású és hasznos zsírsavakat, vitaminokat tartalmaz,

amelyek a bőr felső rétegéből a mély rétegekbe szívódhatnak fel. Ezek által a vitamindús szamártejes arckrém száraz bőrre természetes, tápláló és hidratáló hatását élvezheti akár hosszú időn keresztül való alkalmazás esetén is.

Szamártejes arckrém