Babaváró támogatás meglévő és jövőbeni gyermekre

babaváró támogatás

Sokan vannak abban a helyzetben, hogy már szeretnének gyereket, de az anyagi hátterük miatt még évekre elnapolták a családalapítás gondolatát. Számukra óriási segítséget jelenthet a babaváró támogatás, ugyanis ha eleget tesznek az egyébként egészen elfogadható feltételeknek, akkor 10 millió Forinthoz juthatnak hozzá, amit bizonyos körülmények között, kamatmentesen fizethetnek vissza.

Ez már elég jó alapot jelenthet a család bővítéséhez, tehát érdemes megfontolni a lehetőséget, ha eddig csak az anyagiak álltak egy párnak az útjába ezen a téren. Ez a pénz bármire fordítható és még ingatlanfedezet sem szükséges az igénybe vételéhez, tehát valóban nagyon jó alternatívát kínál azoknak, akiket már amúgy foglalkoztatott a gyermekvállalás gondolata.

Egyébként a babaváró támogatás már meglévő gyermekre is kérvényezhető, amibe beleértendő a 12. hetes magzat is. Illetve, ha még nincs úton a baba, akkor 5 év az a határidő, amíg meg kell foganjon az utód ahhoz, hogy a hitel kedvező feltételei ne veszítsék az érvényüket.