Az infaszauna kezelése egyszerűen

infraszauna
infraszauna
Infraszauna fülke

Szinte majdnem minden egészséget támogató eszközre igaz, hogy amennyiben mértékletesek vagyunk, úgy nagyon hasznos, amennyiben viszont túlzásba esünk, úgy már inkább árt, mintsem használ. Ez a megállapítás tökéletesen helytálló az infraszauna esetében is. Amennyiben betartunk néhány alapszabályt, úgy ez az eszköz az egészségünk egyik legnagyobb támogatója lesz.

Először is fontos a mértékletesség, így napi 30 percnél többet nem ajánlatos bent eltölteni. Ez az idő azonban tökéletesen elég arra, hogy az infraszauna sugarai kifejtsék a hatásukat és feltöltsék a testünket, a lelkünket egyaránt.

A hagyományos finn szaunával ellentétben, ez a modell ugyanis nem a levegő hőjének emelkedésével melegíti fel a testet, ennek következtében pedig gyorsabban megfeledkezik az ember az időről, hiszen nem tapasztalható az a fullasztó meleg. A másik nagyon egyszerű tanács az infraszauna használatát illetően, a megfelelő minőségű és mennyiségű folyadék fogyasztása. A fenti tippek betartása azonban nem ördöngösség.