Az infaszauna kezelése egyszerűen

infraszauna

Szinte majdnem minden egészséget támogató eszközre igaz, hogy amennyiben mértékletesek vagyunk, úgy nagyon hasznos, amennyiben viszont túlzásba esünk, úgy már inkább árt, mintsem használ. Ez a megállapítás tökéletesen helytálló az infraszauna esetében is. Amennyiben betartunk néhány alapszabályt, úgy ez az eszköz az egészségünk egyik legnagyobb támogatója lesz.

Először is fontos a mértékletesség, így napi 30 percnél többet nem ajánlatos bent eltölteni. Ez az idő azonban tökéletesen elég arra, hogy az infraszauna sugarai kifejtsék a hatásukat és feltöltsék a testünket, a lelkünket egyaránt.

A hagyományos finn szaunával ellentétben, ez a modell ugyanis nem a levegő hőjének emelkedésével melegíti fel a testet, ennek következtében pedig gyorsabban megfeledkezik az ember az időről, hiszen nem tapasztalható az a fullasztó meleg. A másik nagyon egyszerű tanács az infraszauna használatát illetően, a megfelelő minőségű és mennyiségű folyadék fogyasztása. A fenti tippek betartása azonban nem ördöngösség.