A 10 kW napelem rendszer ár most igazán alacsony

10 kW napelem rendszer ár

A napelem rendszerek kiépítése otthoni vagy ipari használatra egyre nagyobb teret kap. A fosszilis energiahordozók égetésével nyert elektromos áram egyre drágább, ezért sürgetőbbé vált az alternatív energiák felhasználása. A napelem a legnépszerűbb. 40 db, azaz 10 kW kapacitású panelrendszerrel például havonta 50.000 forintnyi számlát szépen ki tud váltani.

Az általunk forgalmazott 10 kW napelem rendszer ár stabil, mivel rájöttünk, az emberek azért nem mernek ebbe beruházni, mert félnek a rejtett költségektől. Nálunk ilyen nincs! A teljes 10 kW napelem rendszer ár fel van tűntetve a honlapunkon, tartalmazza a rendszer, a panel, az inverter, a kábelek és a szerelési munkálatok kiadásait.

A költségek a csatlakozási tervdokumentáció, valamint a teljes engedélyeztetési ügyintézés anyagi részét is fedik. Ha ennek ellenére Ön úgy látja, hogy a 10 kW napelem rendszer ár túl magas, még mindig akad lehetősége kisebb kapacitású rendszert választani, ugyanezekkel az előnyökkel. Tegye otthonát gazdaságosabbá, mi pedig ebben segítünk!