A villanypásztor készülék remek tulajdonságai

A villanypásztor készülék remek tulajdonságai

A berendezést mezőgazdasági termelőknek, kertészettel foglalkozóknak, valamint haszonállat tenyésztőknek ajánlják. A villanypásztor készülék beüzemeltetésével nagyobb rétek, legelők is bekeríthetőek.

Általa megakadályozhatja például azt is, hogy a frissen kiültetett palántákat a kószáló állatok tönkretegyék. Ha megvásárolja, akkor a csomagban megtalálhatja a berendezést, a fölkábelt, az akkumulátor tápkábelt és még a használati útmutatót is. A termék körülbelül 1500-2000 méteres hatótávolságú. 12 Voltos adapterről, valamint akkuról tudja működtetni. Ez utóbbi akkor jelent ideális megoldást, ha nincs a közelben hálózati csatlakozó vagy a legeltetés céljából eléggé gyakran átköltözteti a karámot más helyre.

A villanypásztor készülék akkumulátora napelemmel is működtethető, ami nagyon kedvező megoldás. Szigetelő vízlevezetővel van ellátva, így esős időben sem okoz feszültségvesztést. Minden tekintetben hasznos termékről van szó, amit célszerű beszerezni, amennyiben a mezőgazdaságban jártas.