Esprit karóra karkötővel, díszdobozban

Esprit karóra karkötővel, díszdobozban

Szeretné a kedvesét egy szép, ugyanakkor hasznos ajándékkal meglepni? Akkor tekintse meg az Esprit karóra választékot, amiben olyan különleges időmérő eszközök szerepelnek, amelyek már ékszernek is beillenek. Sőt, vannak olyan modellek, amelyekről elsőre meg sem lehet mondani, hogy nem egy karkötő, így a kiegészítő mivoltuk jobban előtérbe kerül, mint a funkcionális szerepük.

Az Esprit karóra ezüst és rosegold színekben is megvásárolható, így a párja stílusának megfelelően válogathat. Továbbá szettben is megrendelheti, így az óra mellett, elegáns karkötő is a célszemély birtokába kerülhet. Sőt, ebben az esetben egy szép tároló doboz is jár az Esprit karóra áráért, így lényegében három dolgot adhat át.

Ha pedig ez még mind nem lenne elég, akkor a Black Wolf webáruházban most kedvezményes áron lehet megrendelni ezt a készletet, ezáltal a pénztárcája sem sínyli meg ezt a csodás szuvenírt. Keresse fel mihamarabb a webshopot és ragadja meg ezt a remek alkalmat, mert az ajánlat csak a készlet erejéig tart!