Tartós hajszínező a szakszerű munkához

tartós hajszínező

Fodrászként dolgozik és a hajszínezők megvétele képezi a célját, mert a kliensei hajkoronáját gyönyörűvé szeretné varázsolni? Akkor most éppen a legjobb helyen jár, mert a brelilshop.hu webáruház gazdag felhozatalában tartós hajszínező készítményekkel találkozhat!

Megvásárolhatja a Fancy Colour Pure Pigment hajszínezőt, ami egy tiszta, közvetlen színezőanyag, savas pH-értékkel. Nem szívja ki a haj színét és nem is világosítja ki azt, mert nincs szívóereje. Használata nem igényel oxidálószert, sem pedig hőforrást a festés ideje alatt. Intenzív, extrém és vibráló színek hozhatóak ki az alkalmazásával. Ugyanakkor, választhatja a tartós hajszínező termékek közül a Brelil CC Color Cream színező hajpakolást is, ami intenzíven táplálja a festett hajat, kiemeli annak természetes árnyalatait.

Selymessé és fényessé teszi a hajat, már az első használatot követően. Ez csak két termék a sok közül, de az egész palettát végignézheti a honlapon és nyugodtan kiválaszthatja azt a tartós hajszínezőt, amelyiknek alkalmazásával elégedettek lesznek a kliensei.

Tartós hajszínező