Supinált szandál a csöppségek számára

Supinált szandál a csöppségek számára
A supinált szandál szemetgyönyörködtető
A supinált szandál szemetgyönyörködtető

A gyerekek nemcsak a ruhákat növik ki gyorsan, hanem a lábbeliket is, ezért nem baj, ha minden szülő egyszerre több számozású cipőt szerez be. A supinált szandál mérete is meghatározó lehet, még akkor is, ha a lábujjak szabadon vannak.

Az egészséges fejlődéshez nemcsak a megemelt sarok járul hozzá, hanem a tartás is, amit a szandál kérge kölcsönöz. Ahogyan a cipők esetében is, úgy ezeknél a nyári lábbeliknél is fontos a minőség, így a bőr anyaghasználat itt sem marad el. A supinált szandál kellően megtartja minden gyermek bokáját, így az idővel nem fog befelé csúszni, ami a legtöbb típusú lábbelinél előfordul.

A lányok és fiúk számára is ajánlott nyáron ez a szellőző szandál, hiszen a láb ilyenkor sokkal jobban izzad és könnyen fel is főhet, ami további kellemetlenségeket okozhat. A supinált szandál esetében semmilyen egészségügyi kockázat nem léphet fel, hiszen a tervezők minden apró részletre odafigyeltek a készítés során azért, hogy a lehető legjobb minőséget tudják produkálni a gyerkőcöknek.