A cipő webshopban, a lábbeli a fontos, nem a háttér

A cipő webshopban, a lábbeli a fontos, nem a háttér

Egyre elterjedtebb dolog lett a fiatalok körében az internetes vásárlás. Sőt, nem egy alkalommal a Facebook-on dicsekednek a legújabb vásárfiával. A selfiek ezreit lehet látni, amelyeken kínosabbnál-kínosabb helyzetekben mutogatják magukat.

A cipő webshop is dicsekedhet néhány ilyen fotóval, számos alkalommal nem a cipő, hanem a helyzet ahol a fénykép készült a leginkább mulatságos. Nagy divat lett selfiezés, amikor valamilyen jelentős esemény történik valakivel, egyből fotóz és megosztja. Nem is lenne ez a szokás annyira furcsa, ha csak a barátai vagy a családjával teszi ezt, de amikor mindenki számára mutogatja magát, az már enyhén szólva modortalanság.

Milyen érdekes kísérlet lenne, ha egy csizmában beépítenének egy kamerát és annak segítségével lehetne selfieket készíteni. Ne nevessenek! Ha majd megjelenik a cipő webshop ajánlatában ne csodálkozzanak, mert ez a cipő létezik. Nem olyan rég érkezett a hír és jelenleg egyeztetések folynak, de hamarosan megrendelhető lesz. Kövessék szorosan a cipő webshop honlapját és ne szalasszák el az alkalmat!