Okos TV karácsonyra? Jó választás!

okos TV

Ugyan az év végi időszak még igen távolinak tűnik, de sokan már most nézelődnek a műszaki cikkek kínálatában. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a televíziók töretlen népszerűségnek örvendenek, és gyakran kerülnek a fa alá karácsonykor.

De milyen típus mellett érdemes letenni a voksot? A korszerű készülékek kínálatában sokszor olyan kifejezésekkel találkozhatunk laikusként, amelyek ismeretlennek tűnhetnek. Tarts velünk, és ismerd meg napjaink egyik legnépszerűbb televízió típusát, az okos TV-t!

Internetelérés a televízión keresztülokos TV

Az okos TV tulajdonképpen olyan, mint egy hagyományos televízió, azzal a különbséggel, hogy képes WiFi-n keresztül internethez csatlakozni, valamint az okostelefonokhoz és a tabletekhez hasonlóan alkalmazások futtatására is alkalmas.

Természetesen az okos TV is többféle méretben érhető el, és a képernyő is lehet LED vagy a még korszerűbb OLED. Az eszközbe beépített WiFi vevőkészülék kiegészítők nélkül hozzáférhet az otthoni nethálózathoz. S hogy miért előnyös ez?

Okos TV, a reklámmentes kikapcsolódás titkaokos TV

Nem csak a közösségi tartalmakat böngészheted az okos TV-n keresztül, hanem olyan streaming szolgáltatók sorozataihoz, filmjeihez is hozzáférhetsz, mint a minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendő Netflix vagy az HBO GO. Az első havi ingyenesség után is kifejezetten olcsó e szolgáltatások előfizetői díja, cserébe pedig a legmenőbb sorozatok és filmek közül válogathatsz a nap huszonnégy órájában, reklámoktól mentesen. Mindezeken felül hallgathatsz zenét a neten keresztül, online vásárolhatsz, tehát tulajdonképpen az internet kínálta előnyöket az okos TV-n keresztül is kihasználhatod.

Online televízió vásárlás ajándékként is

A karácsonyhoz közeledve kedvező ajánlatokkal találkozhatsz a szaküzletekben, és a webes kínálatot is érdemes áttekinteni. A szűrési lehetőségeknek köszönhetően saját preferenciáidnak megfelelően válogathatsz az igencsak széles okos TV választékból. A korszerű eszközök korosztálytól függetlenül remek választásnak bizonyulnak, előnyeit akár az idősebb korosztály is kihasználhatja.