Növényi olajok a természetességre alapozva

Növényi olajok a természetességre alapozva

A helyes bőrápolás egyik legfontosabb eleme a hidratálás, amit azonban a legtöbb kozmetikumtól nem kapunk meg, pedig ha a bőr nem rendelkezik elég nedvességtartalommal, akkor a további kezelések szinte teljesen hiábavalók.

Ha valódi hidratálásra vágyunk, akkor a természetes növényi olajok és zsírok területén kell keresgélnünk, mivel ezek sokkal közelebb állnak a bőr struktúrájához és védőrendszeréhez, mint a kémiai anyagokkal dúsított készítmények.

A natúr növényi olajok előnye, hogy a hidratálás mellett a magas vitamin- és egyéb ásványianyag-tartalomnak köszönhetően számos más jótékony hatással bírnak. Például az avokádóolaj ekcéma és fájdalom kezelésére is alkalmazható, a jojobaolaj pedig kiváló gyulladáscsökkentő, ami pattanásos bőr esetében is remek eredményeket mutat, sőt hajápolásban is egyedülálló.

Ha érdekli a növényi olajok ezen formája, szeretne további információkat és akár rendelne is belőlük, akkor látogasson el a goloka.hu weboldalra, ahol természetes növényi olajok széles választéka várja!