Munkavédelmi viselet és elsősegély felszerelés

elsősegély felszerelés

A munkavédelmi előírások szerint, az olyan munkakör vagy foglalkozás, ami bizonyos kockázattal jár a testi épséggel szemben, ott a munkáltató köteles biztosítani az alkalmazottjának a megfelelő munkaruhát vagy védőfelszerelést, a beosztott pedig köteles azt munkavégzéskor viselni.

Ettől függetlenül nem hiányozhat az elsősegély felszerelés sem, ami a legkisebb balesetektől kezdve, a komolyabb sérüléseken át egészen a kritikus problémákig nyújthat segítséget, ha baj van. Bármilyen környezetben érheti sérülés az embert, legyen szó akár irodai munkáról, akár üzemről. Az elsősegély felszerelés beszerzése nagyon egyszerű, cégünk szabványos és nem szabványos változatot is forgalmaz. A szabványos elsősegély felszerelés terén autós, motoros, munkahelyi és vadász mentőládákat talál, míg a nem szabványos modellek inkább alacsony kockázatú munkahelyek részére készültek.

Mindegyikben alap a ragtapasz és a kötszer megléte, de található benne olló és gumipánt is. Rendszerint útmutató kiskönyvet is tartalmaznak.