Mi a teendő, ha elromlott az elektromos bojler?

Mi a teendő, ha elromlott az elektromos bojler?

Murphy törvényei szerint, mindig akkor romlik el egy tárgy, amikor a tulajdonosának a lehető legnagyobb szüksége lenne rá. Sajnos ez olykor megtörténik az elektromos bojler esetében is, hiszen megesik, hogy a készülék nem melegíti fel a vizet, nagy zajt csap, vagy elkezd ereszteni. Egyik esetben sem szabad félvállról venni a problémát, hiszen nagyobb gondok is bekövetkezhetnek, ha nem érkezik szakszerű segítség.

Szerencsére Nyári Tibor kifejezetten arra rendezkedett be, hogy akár azonnal is segítő kezet tudjon nyújtani akkor, ha az elektromos bojler meghibásodik, vagyis éjjel-nappal elérhetővé tette a telefonját. A szakembert sokan szokták felhívni probléma esetén, hiszen tudják, hogy Nyári Tiborban meg lehet bízni, ha a szerelésről van szó. A mester sokéves szakértelemmel rendelkezik, ezért nincs olyan probléma, aminek az esetében ne tudna segíteni. Nyári Tibor pontosan tudja, hogy az elektromos bojler milyen típushibákkal rendelkezik és ennek megfelelően, könnyedén képes orvosolni a gondokat.

A szakember persze nem győzi elégszer hangsúlyozni, hogy nem csupán akkor kell segítséget hívni, ha már nagy a baj, hanem az első intő jelek megjelenésekor tárcsázni kell a mestert. Így rengeteg kárt lehetne megelőzni az elektromos bojler tekintetében és a javítási költségek sem lennének olyan magasak. Nyári Tibor sajnos gyakran kénytelen azzal szembesülni, hogy az ügyfelek már annyira későn kérnek segítséget, hogy az elektromos bojler gyakorlatilag menthetetlen állapotba kerül.

Természetesen ilyenkor is adott a lehetőség egy új készüléknek a vásárlására, aminek tekintetében szintén tud a mester tanácsokat adni. Mivel Nyári Tibor pontosan tudja, hogy melyik elektromos bojler szokott a leggyakrabban meghibásodni, ezért az ügyfelek adnak a mester szavára és azt a terméket választják, amelyiket ajánlja, mert tudják, hogy azzal biztosan nem nyúlnak mellé. Nyári Tibor természetesen a beszerelésnél is tud segítséget nyújtani, ezért az üzembe helyezés előtt, lehetőleg őt kell felhívni, ha valakinek minőségi munkavégzésre van szüksége.