Magyarországon is elismert a Popcorn médialejátszó

Magyarországon is elismert a Popcorn médialejátszó
Popcorn médialejátszó
Popcorn médialejátszó

Manapság már hihetetlen korszerű és profi multimédia lejátszókat lehet megvásárolni, amelyek teljes mértékben ki tudják elégíteni a vásárló igényeit. Egyre többen választják a Popcorn médialejátszó típust, amelyik híres megbízhatóságáról, gyorsaságáról és egyszerű kezelhetőségéről.

Az utóbbit alátámasztja a tény, hogy a Popcorn médialejátszó berendezés A-500 kezelőfelülettel és menürendszerrel rendelkezik, amelyik teljesen megegyezik a Hour típus A-400-as változatával. A fejlesztők, gyártók semmit sem változtattak a filmes, zenei és fotós jukeboxok tekintetében sem, azt az elvet követve, hogy ami tökéletesen funkcionál, azt nem érdemes lecserélni.

Az A-500-nál először figyelhető meg a választható HOME képernyő. Ha a vásárló azért dönt a Popcorn médialejátszó mellett, mert elsősorban zenét szeretne hallgatni, akkor mindenképp a zenei kezdőoldalt kell kiválasztani a bekapcsolás után. Ehhez remek módon igazodik a loud Media új ingyenes mobilalkalmazása, ami a kezdő felhasználók dolgát igencsak meg tudja könnyíteni.