Karcolások ellen karosszéria fóliázás

Karcolások ellen karosszéria fóliázás

Az embernek a szíve fájdul bele, amikor meglátja, hogy az új autója karosszériáján már az első néhány út után jól látszódnak a ronda kőfelverődések, amelyek csak újabb fényezéssel távolíthatóak el. Ezért szokták minden újautó tulajdonosnak ajánlani a karosszéria fóliázás lehetőségét, amely védelmet nyújt a kisebb fizikai behatások ellen.

Főleg azokra az elemekre szokták kérni a védőfóliát, amelyek fokozottan ki vannak téve a kőfelverődésnek. Ez egy olyan láthatatlan réteget képez a motorháztetőn és a hozzá közel eső részeken, amely kivédi azt, hogy az autó eredeti fényezése sérüljön. Általános élettartama 6 év, így akár több évre is bebiztosíthatja magát a kisebb koszolódások ellen.

Ha már úgy érzi, hogy nincs szüksége többé a fóliára, akkor könnyedén eltávolíthatja és az autó új fényében ragyog majd. A karosszéria fóliázás ugyanis nem okoz sérüléseket a kocsi eredeti felületén. Tehát nagyon hasznos akkor is, ha már a vásárláskor tudja, hogy néhány év múlva túl akar adni az autón és nem akar költeni polírozásra.