Illóolajok csomagban, kedvezményesen

Illóolajok csomagban, kedvezményesen

Aki rendszeresen használ illatosításra vagy masszázshoz illatos olajokat, az már tudja, hogy a növényekből készülteket kell keresni. Ugyanis csak ezek illethetők az illóolajok névvel.

Természetesen, a szintetikus illattal előállított termékek között is vannak nagyon kellemes illatúak, csak éppen ezek nem illeszthetők be semmilyen terápiába. A növényi illóolajok töményen tartalmazzák az illető növény hatóanyagait, éppen ezért elég csak néhány csepp belőlük. Most több, különféle olajat raktunk össze és készítettünk belőlük csomagokat.

Igyekeztünk eltérő illatokat összeállítani, hogy változatosan felhasználhatóak legyenek. Ezek az illóolajok most kedvezményes árban kaphatóak. A tél közeledtével, amikor több időt tölt az ember a szobában, sokan kedvelik, ha ott valamilyen illat van.

A borús, esős és hideg napokon jólesik egy természetes illattal jobb kedvre deríteni magunkat. Vagy kádba csepegtetve, a fürdővízhez adni és egyet lazulni. Számos felhasználási lehetőség közül választhatunk. És akkor még a megfázásos időszakról nem is esett szó.