Extrém randi programok kalandvágyó pároknak

Extrém randi programok kalandvágyó pároknak

A régi időkben, a parkban való séta volt a randi programok netovábbja, de manapság már másra van szüksége a szerelmespároknak. Lássuk hát, mivel lehet feldobni egy randevút! Az, hogy mennyire extrém dolgot vállaltok be, csak és kizárólag rajtatok múlik! A randevúzás fontos dolog, hiszen a találkák során derül ki, hogy két ember illik-e egymáshoz, egy hullámhosszra tudnak-e kerülni. Egy idő után azonban a séta, mozi, kávézás triumvirátusa igen unalmassá válhat, ráadásul semmi új nincs bennük. Annak érdekében, hogy ne fulladjon a kapcsolat érdektelenségbe, időnként érdemes egy-egy extrémebb randi programot beiktatni. Ezt akár akkor is megteheted, ha már hosszabb ideje együtt vagy a pároddal, így ismét fellángol majd a szerelmetek!

A tökéletes randi programok megtalálása komoly fejtörést igényel

Ahhoz, hogy egy randi jól sikerüljön, sok dolognak kell passzolnia. Az időjárásnak, a programnak, a hangulatnak és – ami a legfőbb – nektek! Ha ez mind összejön, biztos a siker. De ahhoz, hogy ez így legyen, érdemes finoman kipuhatolnod, mi az, amiben gondolkodhatsz, hiszen nem feltétlenül egy randi alkalmával kell kirángatni valakit a komfortzónájából. Ha tehát a kedvesed tériszonyos, ne akarj vele az óriáskeréken romantikázni, ahogy az sem a legjobb ötlet, hogy egy macskaszőrre allergiás személyt olyan kávézóba hívj el, ahol cicák grasszálnak mindenhol. Az ilyen helyzetekben keletkező feszültség nem tesz jót a romantikának.

Sok randiguru egyébként a mozit sem ajánlja az első néhány randevú színhelyének, mivel filmnézés közben nem tudjátok megismerni egymást, hiszen nem fogtok beszélgetni. Persze, ha több órátok van egymásra, akkor egy jó film kellemes beszélgetési alap lehet, így ez a lehetőség mégsem teljesen elvetetendő. Ha pedig már túl vagytok az első randevúkon és nagyjából megismertétek egymást, jöhetnek azok a randi programok, amelyek kicsit komolyabb szervezést igényelnek és nem mindennaposak.

Az extrém sportok is szerepelnek a legjobb randi programok között

Manapság a különféle extrém sportok közül is gyakran választanak a szerelmespárok, ami nem meglepő. Az ismeretlen kihívás ugyanis felpörgeti az adrenalint és ezáltal a szenvedélyt is. Ráadásul – ha egy kicsit veszélyes a helyzet – megismerhetitek egymás reakcióit is, így megtudhatjátok, hogy vész esetén mennyire számíthattok a másikra. Remek választás a falmászás, amiben lehet egy kicsit versengeni is, a tereptúra autóval, a siklóernyőzés, de akár egy romantikus lovastúra is. Bár ez utóbbi már nem annyira számít extrém dolognak, ahogy a kerékpáros, vagy gyalogos kirándulás sem a természetben.

A hőlégballonozás viszont az, így, ha el akarod bűvölni a párodat, érdemes kipróbálni ezt a lehetőséget. Nyáron remek választás a kábelpályás vízisí, a wakeboard vagy épp a jet ski is, de akár a vadvízi evezés is összekovácsolhat szerelmeddel. Télen a snowboard, a síelés vagy a szánkózás a legjobb szabadtéri szórakozás. A magasság szerelmesei számára a vitorlásrepülős kirándulás vagy a tandemugrás tökéletes választás, míg a luxus- vagy versenyautós élményvezetéssel bármelyik, sebességet imádó sofőr szívét elrabolhatod!

Randi tippek városlakóknak

Azoknak a szerelmespároknak sem kell lemondani az extrém randi programokról, akik nem szeretnek kimozdulni a városból. Ha ti is ilyenek vagytok, akkor számotokra remek szórakozást nyújtanak a szabaduló szobák, ahol megismerhetitek egymás észjárását és így elmélyülhet kapcsolatotok. Ha szeretitek a finom borokat, egy borkóstolással egybekötött vacsora is remek kihívás, hiszen így nem lesz titok a másik ízlése. Ráadásul sok hasznos dolgot megtanulhattok a nemes italokról is.

Persze, ha inkább a sört vagy a whiskey-t szeretitek, ezekre is vannak tematikus programok, sőt akár egy igazi sörgyárba is ellátogathattok! (Azért az alkoholfogyasztással érdemes óvatosan bánni, senkire sem vet jó fényt, ha a romantika nevében lerészegedik, pláne egy randevún!) Ha másfajta kultúrára szomjaznátok, részt vehettek vezetett, tematizált városnéző sétákon, melyek során még az is sok újdonságot hallhat, aki világ életében ott élt.