Azonnal költözhető irodák

Azonnal költözhető irodák

Évről évre egyre több vállalkozás épül valami forradalmian új ötlet köré és fut be rövid időn belül nagyobb sikertörténetet. Az ötlet mellé ugyanakkor fontos, hogy ideális – akár a gyors növekedésnek megfelelő – munkateret biztosítsunk.

A vállalkozásunk gyors növekedésének megfelelő irodát költséghatékonyan és kötelezettségek nélkül úgy tudunk bérelni, ha nem a konvencionális irodamegoldásokban gondolkozunk. Budapesten egyre több felsőkategóriás irodaház ad otthont a méltán népszerű szolgáltatott iroda szolgáltatóknak.

A Tower Office például a Westend Business Center és a MOM Park legfelső emeletén található és számos kényelmet biztosító kiegészítő szolgáltatást kínál számunkra a rugalmas iroda bérlés mellett. Különböző méretű tárgyalók között a közkedvelt 12 fős reprezentatív tárgyaló intelligens tárgyalóasztallal, projektorral és vetítővászonnal, 65″-os okostelevízióval, flipcharttal és minibárral rendelkezik.

Az azonnal költözhető irodák, teljesen berendezettek, olyan alapvető szolgáltatásokkal, mint a többnyelvű, profi recepció, nyomtató és fax, igényes konyha, valamint naponta takarított közös használatú helyiségek. A Tower Office olyan exkluzív szolgáltatásokat kínál kedvező, rugalmas feltételekkel, melyet egy átlagos klasszikus és roppant költséges iroda bérlések esetén soha nem tapasztalható.

A VIP moziterem, business lounge vagy a privát fitness mind-mind a kényelmünk szolgálja és hatékonyágunkat, kreativitásunk fokozza, arról a szabadságról nem is beszélve, melyet munkakörülményeinkhez igazíthatunk könnyedén.