A kétszintes szervizkocsi megkönnyíti a munkát

A kétszintes szervizkocsi megkönnyíti a munkát

Éttermekben, étkezdékben, kantinokban, sőt, még hotelekben is gyakran meg kell oldani, hogy egyszerre több ételt tálaljanak fel. Egy bizonyos szintig ezt az ügyesebb kezű pincérekre lehet bízni, de eljön egy pont, ahol már a kétszintes szervizkocsi segítségére van szükség.

Ahol nem önkiszolgálás van, ott bizony nagyon jó szolgálatot tehet a kétszintes szervizkocsi nemcsak a szervírozáskor, hanem a használt tányérok, evőeszközök begyűjtésére is. A szobaszervizt biztosító hotelekben, szállodákban szinte már elengedhetetlen, hiszen rengeteg az emelet és a folyosó, ahol nem túl praktikus kézben kivinni az ételeket, italokat.

Ráadásul nem is néz ki túl jól és a szépen elrendezett étel, a csodás koktél is kárát láthatja a bizonytalan kezeknek, lépcsőzésnek vagy a lift rángatózásának. Tehát belátható, hogy a kétszintes szervizkocsi egy szükséges kiegészítő, ami nemcsak funkcionális, hanem esztétikai szerepet is betölthet, ezért nagyobb, közepes méretű vendéglátó egységekbe mindenképpen érdemes beszerezni. Jöjjön el az www.inoxbazis.hu weboldalra és ismerje meg a különféle típusokat!