Alacsony zajszintű ventilátor különleges funkciókkal

Alacsony zajszintű ventilátor különleges funkciókkal

A webáruház széles kínálatának köszönhetően, bármilyen helyiség szellőztetésére talál alkalmas ventilátort. A szigorú előírásokkal rendelkező épületek sem kivételek. Az alacsony zajszintű ventilátor ideális választás lakóépületek, irodaházak, egészségügyi létesítmények, kereskedelmi egységek esetében egyaránt.

Ez a típusú légkezelő berendezés 30%-kal alacsonyabb zajszinttel biztosítja a helyiségekben a folyamatos légcserét, mint a normál ventilátor, köszönhetően a csendes járókeréknek és az újonnan kifejlesztett motortechnológiának. A halk működés mellett, egyéb előnyös tulajdonságokkal is rendelkezik: könnyen kezelhető, falra és mennyezetre egyaránt felszerelhető.

Költségmegtakarítás szempontjából fontos, hogy az alacsony zajszintű ventilátor egy energiatakarékos izzónál is kevesebbet fogyaszt. A berendezés több változatban kapható, olyan választható funkciókkal, mint a páraérzékelő és időkapcsoló. Különlegességnek számít még a LED világítás és a választható előlap is. A termékhez jutányos áron, 5 év garanciával juthat hozzá.