Ablakcsere gyorsan, szakszerűen

Ablakcsere gyorsan, szakszerűen

Ha az ablak mellett süvít a szél, legyen akármilyen melegítés a szobába, lehetetlen melegen tartani. Az ablakcsere ezekben a lakásokban halaszthatatlan. A huzat a keret körül rengeteg bosszúságot okozhat, legtöbb esetben a rossz szigetelés vagy illesztés okozza.

A régi redőnyös ablakok esetében a redőny felhúzó szerkezetet egy dobozos üregben helyezték el. Ezeket a dobozos ablakokat lehetetlen volt szigetelni, mert a szerkezet kialakítása miatt, a szigetelő anyagnak nem maradt helye. Ezen felül, a redőny dobozában a férgek, egerek is szívesen megszálltak.

Ha ez ilyen rendszerű ablakkal rendelkezik, haladéktalanul cserére szorul, semmilyen technikai megoldás nincs a szigetelésre. A redőny szerkezete is bizonyosan több tíz éves már, így nagy valószínűséggel hasznavehetetlen. Az ablakcsere ügyében forduljon bizalommal az ablakcserebere.hu honlaphoz, már az első lapon akciós ablakárakkal fog találkozni. Használja ki az akciós árakat és cserélje ki most a hézagos nyílászárókat! Néhány hét leforgása alatt, teljesen új külseje lehet a lakásának!