A zöld energia munkahelyeket teremt a távol keleten!

A zöld energia munkahelyeket teremt a távol keleten!
SzolarMagazin.hu
SzolarMagazin.hu

A Föld már nem képes annyi meg nem újuló energiaforrást biztosítani a számunkra, mint amennyire a bolygó lakóinak szükségük lenne. Éppen ezért, az emberiségnek a túlélés érdekében más alternatívák után kell néznie.

A Szolarmagazin.hu szerint a napelemek jó választásnak bizonyulhatnak ebből a szempontból, hiszen ezek a panelek megújuló forrásból állítják elő az energiát. Ennek kapcsán, India nagy reményekkel vág neki a legújabb projektjének, miszerint 7 éven belül egy hatalmas, több gigawattos napelem hálózatot kell az országban kiépíteni.

A Szolarmagazin.hu oldalon olvasott adatok alapján, azért is lehet jó ötlet a napelemes projekt, mert Indiában ennek köszönhetően körülbelül 25 ezer új munkahely jöhet létre, amire hatalmas szükség van a nyomorral küszködő országban.

A Szolarmagazin.hu weboldal szerint kedvezőek a projekttel kapcsolatban az előjelek, mert már több külföldi vállalat érdeklődik a gyártás iránt. Természetesen azért lennének belföldi gyártók is, akik Indiában a napelemek előállításával foglalkoznának.