Vörös cédrus infraszauna

Vörös cédrus infraszauna
Cédrus infraszauna

A szaunák külső és belső faborítása fenyő. Aki a sötétebb színt és a magasabb minőséget kedveli, annak mindenképp a vörös cédrusból készült infraszauna ajánlott. Ez a fafajta nem tartozik az olcsó darabok közé, viszont tartós.

Jellemzője, hogy illata markáns, valamint illóolaja gombaölő hatású. Sokan választják épp emiatt ezt a szaunát. Ebből az alapanyagból készült infraszauna mindenképp reprezentatív, tehát azok számára szoktuk ajánlani, akik olyan helyre helyezik majd, ahol szem előtt lesz.

Ezt a nemes fát kár volna elrejteni, hiszen mély vörös színe mindenképp díszíti a helyiséget, ahol áll. Illata pedig igazán egyedi, ami az infraszauna melegében kellemesen betölti a belső teret. Igaz, hogy a szauna belsejében nincs nagy meleg, mégis az infrapanelek hatására valamelyest átmelegszik a helyiség.

A belső hőmérséklet a szauna belsejében szabályozható. Mivel itt hosszabb időt tölt az ember, sokkal kellemesebb érzés, ha fenyőillat terjeng benn. Mindenféle méretű kabin kapható vörös cédrus alapanyagból.