A vetőgép sok mindenre használható

A vetőgép sok mindenre használható
Vetőgép

Amikor veteményez, akkor biztosan szereti, ha a magok egyenlő távolságra és ugyanolyan mélységbe kerülnek. Ezt el tudja érni egy vetőgép segítségével. Most akár akciósan is hozzájuthat egyhez és tudnia kell, hogy a magok szórásán kívül, több célra is felhasználható, mint például műtrágyázás vagy homokszórás.

Ebből kifolyólag, minden évszakban lehet használni a vetőgépet. Amennyiben a kiszemelt vetőgép traktoros változata vagy bármilyen alkatrész ára érdekli, akkor forduljon bizalommal hozzánk! Választhat granulátum adagolóval rendelkező szerkezetet vagy az adagolót külön is megveheti, de tömörítő kerékkel rendelkező modellek is a termékpaletta részei.

Műtrágyaszóró terén is több modellel tudunk szolgálni a Gardena vagy Substral cégektől. Amikor nagyon egyszerű, de ugyanakkor hasznos és ötletes dologra vágyik, akkor egy ültető botot ajánlunk, amivel hajolgatás nélkül földbe juttathatja a magokat, palántákat. Egy vetőgép tehát mindemképp jó befektetés, akár hobby szinten akarja használni, akár profi termelőként választ a kínálatunkból.