Teafa illóolaj széleskörű felhasználása

Teafa illóolaj széleskörű felhasználása
Teafa illóola
Teafa illóola

Az illóolajok igen sokoldalú termékek, ugyanis a mindenki által jól ismert elsődleges szerepük. Az illatosítás mellett, a különféle illatok számos egészségügyi problémára nyújtanak megoldás. Példának okáért, a teafa illóolaj használható a levegő fertőtlenítésére is, ami vírusos, gombás és baktériumok okozta betegségek alkalmával igen nagy szolgálatot tehet.

Továbbá, a teafaj illóolaj olyan fertőtlenítő oldatok fontos hozzávalója is, mint a szájpenész, fogínygyulladás, zsíros, pattanásos bőr, korpás, problémás fejbőr kezelésére alkalmazott készítmények. Olívaolajjal vegyítve és a bőrbe masszírozva kiváló horzsolásra, pattanásra és rovarcsípésre is.

Fontos azonban, hogy a teafa illóolaj 100% természetes változata mellett döntsünk, mert különösen amikor a bőrrel érintkezik, az adalékanyagok és a szintetikus elemek komoly problémákat okozhatnak. Amennyiben biztonságosan szeretné alkalmazni a teafa illóolaj előnyeit, keresse fel a www.familieszappan.hu weboldalt, ahol natúr illóolajok különféle típusaiból válogathat!