Tarantino legújabb filmje az Aljas nyolcas

Tarantino legújabb filmje az Aljas nyolcas
Az Aljas nyolcas igazi mozisiker
Az Aljas nyolcas igazi mozisiker

A mozirajongók ismét örülhetnek, mert napvilágot látott Quentin Tarantino legújabb alkotása. A különc rendező akcióban dús filmjeiről híresült el. Az Aljas nyolcas alkotására is jellemzőek a váratlan fordulatokkal és fanyar humorral tűzdelt jelenetek.

A történet valamikor az amerikai polgárháború után játszódik. Egy postakocsi utasaival együtt elakad a Wyoming-i hóviharban, ezért egy rövidáru kereskedésben kénytelenek meghúzni magukat, ahol már mások is menedéket találtak.

A társaságban vannak fajvadászok, körözött bűnözők, serifek és tábornokok is. Az Aljas nyolcas egyik tagja azonban nem mond igazat magáról és gyilkolni kezdi a szatócsboltban rekedt embereket. Tarantino nyolcadik alkotása izgalmas szórakozást kínál a fordulatokban gazdag filmek kedvelőinek.

A neves szereplőgárdában olyanok is helyet kaptak, mint a Tarantino filmekből jól ismert Michael Madsen, Jennifer Jason Leigh, Samuel L. Jackson, Tim Roth és Kurt Russel. Ezek a nevek garantálják, hogy az Aljas nyolcas nem egy mindennapi alkotás.