Szoftverrel méretezett külföldi hőcserélő

Szoftverrel méretezett külföldi hőcserélő

Szeretné otthona levegőjét Ön beállítani? A megbízható forrásból származó, kivételes nívójú hőcserélő jelentéktelen veszteséggel bír. Független vízrendszere miatt nem kell azért aggódnia, ha a szomszédban valakinél például karbantartási munkálatok folynak. Ettől még ugyanúgy, hiányosságok nélkül fog működni otthoni rendszere.

Ha már eldöntötte, hogy egy hőcserélő rendszert szeretne beszerelni, az első szempont a készülék méretének kérdése. Sokszor ütközünk abba a problémába, hogy a már előre keretek közé szorított, különféle méreteknek megfelelő hőcserélőt kell választanunk, és meglehet, hogy nem sikerül a számunkra tökéletes méretűt megtalálni.

A www.f2komplex.hu weboldal munkatársai hazánkban szoftveres méretezéssel az Ön által megadott keretek, illetve szempontok szerint állítják össze új fűtő, hűtő kaloriferét, így kedvére választhat, korlátok nélkül a külföldi gyártóktól (Cominter, Sondex, Swep) származó hőcserélő típusok közül. Mivel az Európai Únió direktíváinak megfelelő nyomáspróbán mennek át, a termékek minőségében is nyugodtan megbízhat.