Szabaduló szobák az unalmas hétvégékre

Szabaduló szobák az unalmas hétvégékre
Szabaduló szobák

Ősszel sajnos már nem minden alkalommal van lehetőség kimozdulni a természetbe. Előfordulhat, hogy rossz az idő, ezért valamilyen beltéri programot kell választani.

A szabaduló szobák már biztosan nem ismeretetlenek a fiatalabb korosztály körében, ezért mi is próbát tehetünk vele. Látogassunk el a Mindquest oldalára és válasszuk ki, hogy melyik küldetés tűnik a legizgalmasabbnak! Nem lesz egyszerű meghozni a döntést, hiszen a csapattársaink véleményét is figyelembe kell vennünk.

A szabaduló szobák tesztelése érdekében, gyűjtenünk kell magunk mellé még legalább egy embert. Egyszerre maximum 5 személy mehet be a helyiségbe. A szervezők kamerán keresztül követik a történéseket és segítséget nyújtanak. Azonban, csak korlátozott számban kérdezhetnek tőlük a csapattagok.

A szabaduló szobák rejtvényeinek megoldása azért nem könnyű, mert 60 perc alatt ki kell jutni a kelepcéből. Ez nem mindenkinek sikerül, de egy kis igyekezettel teljesíthető a küldetés. Alkalom nyílik a többi pálya kipróbálására is, tehát érdemes időpontot kérni.