Rugalmas ragasztó a Keraflex s1

Rugalmas ragasztó a Keraflex s1
A Keraflex s1kiváló ragasztó
A Keraflex s1kiváló ragasztó

Szépen ragasztott burkolat készíthető természetes kőlapok vagy kerámia burkolólapok felhasználásával. A jól előkészített, portalanított felület és kiválasztott lapok közé kerül a Keraflex s1 ragasztóhabarcs.

Ez a fokozott terhelhetőséggel rendelkező, rugalmas, kültéri burkoláshoz is felhasználható ragasztó különösen alkalmas nagyméretű lapok függőleges vagy vízszintes felületre történő rögzítésére. 15 mm vastagságig kiegyenlíti az egyenetlenségeket, nedvességre nem érzékeny a Keraflex s1 habarcs.

Használható szigetelőanyagok pontszerű ragasztásához vagy bármilyen burkolólap aljzathoz rögzítéséhez, ahol hagyományos cementkötésű felületet kell burkolni. A csökkentett porkibocsátásnak köszönhetően, gyengén szellőztetett terekben is gond nélkül bekeverhető a Keraflex s1.

A közvetlen napsugárzásnak kitett felületeket árnyékolni kell vagy locsolással hűteni a ragasztáskor, de a tócsaképződést ajánlatos elkerülni. 6-7 liter tiszta víz szükséges egy zsák ragasztóhoz, keverőszárral kis fordulaton kell egyenletes keveréket készíteni.