A rod pod szett hasznos tartozék

A rod pod szett hasznos tartozék
Rod pod szett

Szabadidő hasznos eltöltése céljából, sokan szeretnek kirándulni vagy egy tóparton bográcsozni, horgászni. A horgászat egyszerre lehet szórakoztató időtöltés és élelemszerzési mód is a halászléhez.

A rod pod szett tulajdonképpen az állványt jelenti. Praktikus és kényelmes módja a horgászatnak, illetve remek megoldás, ha gyorsan kell reagálni a kapásra. A horgászbotokat sorban, egymás mellé lehet tenni úgy, hogy a damil nem akard be sehová és a botok könnyen elérhetőek, az állítható magasság révén. A rop pod szett többféle kialakításban is elérhető. Megkülönböztethető a botok darabszámának tartására hivatott típus, de az extraként jellemző teleszkópos magasságálltás is fontos tényező.

A rop pod szett széles választéka megvásárolható a specialcarp.hu webáruház kínálatából. A minőségi fémszerkezet teljes mértékben víz- és rozsdaálló, könnyen összehajtható. A kicsi súlyánál fogva nem okoz problémát a szállítása, már csak azért sem, mert az erre a célra kialakított táskával kényelmesen hordozható.