Prémium állateledelek, tovább a gyártóra

Prémium állateledelek, tovább a gyártóra
Prémium kutyatáp, tovább a gyártóra
Prémium kutyatáp, tovább a gyártóra

Sokan úgy gondolják, hogy mint oly sok esetben, a prémium állateledelek árai is a márkanév miatt magasabbak, mint az átlag termékeké. Azonban tudni kell, hogy a prémium tápoknak és konzerveknek nemcsak az ára magasabb, hanem a minősége is.

Példának okáért vegyük az Euro Premium vagyis az EP kutyatápokat. Tovább a gyártóra. Ezek a tápok jelentősen nagyobb koncentrátumban tartalmazzák a szükséges tápanyagokat, mint a hagyományos eledelek.

Ez azt jelenti, hogy sokkal kevesebb mennyiség is elegendő lesz belőlük, így valójában az ára sem sokkal nagyobb, mint másnak. Továbbá növényi zsírok helyett állati eredetűeket használnak az előállításhoz, ami sokkal könnyebben emészthető.

Ez a kutyusok egészégére is pozitív hatással van, illetve az ürülék is kevesebb lesz, ami a gazdinak is előnyös. Ha meggyőzték ezek az érvek, akkor látogasson el a Zoocenter webáruházba, és rákattintva az Euro Premium menüre lépjen tovább a gyártóra! Amennyiben pedig egyéb prémium tápokra is kíváncsi, írja be az oldal keresőjébe a prémium szócskát!