Paradió sok szelénnel

Paradió sok szelénnel

Ügyeljünk arra, hogy elegendő táplálékhoz jusson a szervezetünk, különben kellemetlen meglepetésben lesz részünk! A paradió kevésbé ismert Európában, hiszen az esőerdőből származik. Pedig érdemes odafigyelnünk rá, hiszen rengeteg fehérjét és szelént tartalmaz.

Ez azt jelenti, hogy ennek köszönhetően mérséklődik a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának valószínűsége. A hangulatra jó hatást gyakorol, tehát a téli hónapban kifejezetten ajánlott a fogyasztása.

Késlelteti az öregedést, hiszen antioxidáns van benne. Vizsga előtt is érdemes paradiót ennünk, mert fokozódik tőle a szellemi teljesítményünk. Dél-Amerikában azok is gyakran fogyasztják, akik meg akarják előzni a különféle májbetegségek kialakulását. Amennyiben rendelni szeretnénk, keressük fel a bulkshop.hu weboldalt!

Itt 250 grammos kiszerelésben tudjuk megvásárolni. Az ára nem annyira alacsony, de a pozitív élettani hatásának, illetve a finom ízének köszönhetően, mégis érdemes a megrendelése mellett döntenünk. 1-2 munkanapon belül meg fogjuk kapni a paradiót.