Ősszel népszerű a reklám esernyő

Ősszel népszerű a reklám esernyő
Reklám esernyő
Reklám esernyő

Ősszel elég gyakran előfordul, hogy esős reggelre ébredünk. Ilyenkor az esernyő fontos eszközzé válik. Nem csoda, hogy nyár végén a cégek is a reklám esernyő gyártását tekintik fő feladatuknak.

Sok vállat ajándékoz ilyenkor esernyőt vagy esőkabátot az alkalmazottainak és ügyfeleinek, ezzel is népszerűsítve a céget. Ezek az eszközök ugyanis nemcsak nagyon praktikusak ilyen körülmények között, de kiváló reklámhordozók is. Igen nagy felülettel rendelkeznek, amin kiválóan elfér a cég neve, logója és akár egy frappáns reklámszöveg is.

Továbbá, a reklám esernyő anyaga egyszerűen emblémázható, ami szintén előnyös tulajdonság a promóciós ajándékok készítése során. Az esernyő ára sem túl hatalmas, így olcsón beszerezhető több száz darab is belőle.

Nagyobb kiadást jelent a cégek számára egy óriás plakát elkészítése és nem is olyan hatékony, mint egy reklám esernyő. Esős időben az utcán munkába menet sokan megcsodálhatják az esernyőt és megismerkedhetnek az adott cég nevével. Ezért igen praktikus reklámajándéknak számít.