Ön is járjon hibátlan padlón minden nap lakásában

Ön is járjon hibátlan padlón minden nap lakásában
Járjon hibátlan padlón minden nap otthonában is
Járjon hibátlan padlón minden nap otthonában is

Ma már nagyon sok szakember van, aki különféle burkolásokkal foglalkozik, azonban kevés az olyan, aki igazán precíz és esztétikus munkára képes. Varga István szakember mottója az is lehetne, hogy járjon hibátlan padlón minden nap!

Ha ezt a szakembert választja, akkor biztos lehet abban, hogy a fürdőszoba, nappali vagy a hálószobában levő padlóburkolat esztétikus és szép lesz. Egy lakás csak akkor tud igazán otthonos lenni, ha úgy néz ki, ahogyan mi szeretnénk. Ha Önnek van egy konkrét elképzelése, akkor azt ossza meg Varga István mesterrel és ő biztosan megvalósítja tervét. Minden munka pontos tervezéssel jár, hiszen a padló felületének méretét és formáját kell figyelembe venni ilyenkor.

Ezekkel a pontos mérésekkel sokkal hatékonyabban lehet felhasználni a meglévő burkolóanyagot, továbbá megakadályozható a szabálytalan formák kialakítása is. Ahhoz, hogy a „járjon hibátlan padlón minden nap” mottó beteljesüljön, vigyáznunk kell a burkolt területre, és a ragasztótól függően két napig, illetve 5-6 óráig nem szabad rálépnünk.