Nincs munkahelyed? Jelentkezz a képzésre!

Nincs munkahelyed? Jelentkezz a képzésre!
OKJ-s képzések szerte az országban
OKJ-s képzések szerte az országban

Vége a sulinak és nem tudod, hol helyezkedhetnél el? Biztos és stabil állást szeretnél? Jelentkezz Te is a személy- és vagyonőr tanfolyamra, ahol biztonsági őr, portás vagy akár múzeumi teremőr is válik belőled. Az OKJ Oktatóközpont rendszeresen szervez képzéseket az ország több városában is.

Ha szeretnéd megtudni, hogyan jelentkezhetsz, érdeklődj ezen a linken! Itt mindent fontos információt megtalálsz, amire szükséged lesz a jelentkezéshez. A tanfolyam során betekintést nyerhetsz a személy- és vagyonvédelem rejtelmeibe, így még akár fegyvervizsgát is tehetsz.

A képzés végén megnyílnak előtted a lehetőségek, hiszen biztonsági szakemberre igen sok helyen van szükség. Ez egy rendkívül jó lehetőség ebben a bizonytalan világban, ahol olyan nehéz jól fizető, stabil munkahelyet találni. Élj a lehetősséggel!

A képzések miatt utaznod sem kell sokat, hiszen közel 50 városban zajlanak a tanfolyamok, az ország egész területén, így megtalálhatod a lakhelyedhez legközelebbi oktatóközpontot. Ha sikerült felkelteni a kíváncsiságod, a további részletekről érdeklődj ezen a linken: okjoktatokozpont.hu!